Jön a Honor 8 Pro

Jön a Honor 8 Pro

2017. február 23. 07:31, Csütörtök
Ez pedig már jóval erősebb hardvert kapna, nemzetközi megjelenéssel.

A mostanában különálló márkaként reklámozott Honor kapcsán február folyamán két hírről is beszámoltunk. Az egyikben a Honor 8 Lite érkezéséről írtunk, a másikban pedig a Honor V9 specifikációja került terítékre. Most jön ez utóbbi készülék nemzetközi változata is.

Egy orosz portálon jelent meg az értesülés, miszerint az MWC folyamán a Honor család egy újabb tagját ismerhetjük majd meg. Eszerint a Honor 8 Pro jóval erősebb hardvert kapna, ezzel pedig a korábban felbukkant 8 és 8 Lite típusokat egészítené ki, amelyek a középkategóriában hivatottak vitézkedni. Tulajdonképpen a nemrég felbukkant V9 nemzetközi terjesztésre szánt változatáról van szó, amit a pontos hardveres lista is megerősít, hiszen (ahogy azt a korábbi beszámolóban is láttuk), itt is egy 5,7 hüvelykes, Quad HD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontást támogató kijelző áll a felsorolás első helyén, amelyhez a nyolc magot és 2,4 GHz-es órajelet kínáló Kirin 960 processzor csatlakozik.

Ami a további jellemzőket illeti, itt 6 GB memória, egy alapesetben legfeljebb 128 GB-os, ám tovább bővíthető belső tároló, valamint egy szintén méretes, ezúttal 3900 mAh-s akkumulátor szerepel még, míg a hátoldalon a Honor 8 esetében is látott 12 megapixeles ikerkamera-modul, illetve egy 8 megapixeles előlapi példány kapott helyet. Ehhez hátlapi ujjlenyomat-olvasó, a szoftveres oldalon pedig az új Android 7.0 Nougat csatlakozna, a V9 esetében is látott külsővel, bár természetesen a China Mobile logó ezúttal hiányozna innen.

A megjelenés márciusban esedékes, a pontos menetrendet azonban még nem ismerjük.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban