Film készül a Lamborghini-Ferrari párharcról

Film készül a Lamborghini-Ferrari párharcról

2017. május 14. 18:22, Vasárnap
Antonio Banderas lesz Ferruccio Lamborghini.

Mint arról már korábban beszámoltunk, nemrég Andrea Iervolino és Monika Bacardi AMBI Groupja megvásárolta a Lamborghini autógyártó cég alapítójának és névadójának, Ferruccio Lamborghininek az életéről szóló film elkészítésének jogait. A terv szerint a forgatásra nyáron kerülne sor, főleg Olaszországban, de természetesen más országokban is, hiszen több nemzetközi helyszín is fontos szerepet játszott Lamborghini életében.

Az időpont közeledtével nem meglepő, hogy a casting is elkezdődött, s kiderült, hogy Ferruccio Lamboghinit Antonio Banderas alakíthatja, míg Enzo Ferrari Alec Baldwin. A jelenleg Lamborghini - The Legend munkacímen futó projekt alapja egy könyv, valamint Lamborghini fiának, Toninónak az elbeszélései. A rendező Michael Radford lesz.

A film az autógyártó teljes életét lefedné, kezdve a traktorgyártással, a II. világháborús katonai járművek gyártásán át, a mai is ismert márka megalapozásáig. Kiemelt fontossággal bírna a filmben az a tény, hogy Lamborghini egymaga állított talpra egy nemzetet, mely a háború következményeit nyögte.

Listázás a fórumban