Szinkronosan is megnézhető az új Majmok bolygója-rész legfrissebb előzetese

Szinkronosan is megnézhető az új Majmok bolygója-rész legfrissebb előzetese

2017. május 29. 13:57, Hétfő
A War of the Planet of the Apes utolsó előzetese is kapott magyar változatot.

Már nincs olyan messze A majmok bolygója - Háború (War of the Planet of the Apes) premierje, így nem feltétlenül kell a szokásos fenntartásokkal kell kezelni a napokban kiadott magyar előzetest. Általában ugyanis azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban.


A hazai szinopszis is kiadásra került a filmhez, ami így szól: "A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál… amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.
"


Listázás a fórumban