Alpha Protocol - Döntéseink következménye

Alpha Protocol - Döntéseink következménye

2010. március 16. 17:46, Kedd
Elméletileg június elején végre megjelenik a sokat tologatott és összesen több mint 4 évig készülő Alpha Protocol.

Az idei Game Developers Conferencen a külföldi sajtó végre mozgásban is láthatta a programot, melyről vegyes érzelmekkel távoztak. Mindenesetre a játék producere, Tim Ernst már korábban is nyilatkozott arról, hogy folytatni szeretnék a történetet és ezt ma hivatalossá is tette.

"Rengeteg ötletünk van rá, hogy hogyan folytassuk" - kezdte Ernst. "Mivel egy új franchiseról van szó, így nem fél év múlva jelenik meg a második rész, inkább kivárunk és megnézzük a reakciókat." Az Alpha Protocol a döntések játéka és minden döntésünk nagyban befolyásolja nem csak a történet végét, hanem az oda vezető utat is."Több mint 4 éve dolgozunk a programon, szóval ez az ötlet már a Mass Effect megjelenése előtt megszületett a fejünkben" - folytatta a producer. "Azonban itt nem lesz leegyszerűsítve a jó vagy rossz kérdésre. Minden beszélgetés vagy akció döntési helyzet elé állít egy ponton (ezeket külön jelezzük majd) és ezek a cselekedeteink komoly befolyással lesznek a hírnevünkre."

"Ezek ráadásul a későbbi folytatásokra is kihatással lesznek és az első részben hozott egyik döntésünknek lehet, hogy csak az esetleges második rész végén lesz következménye."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban