Kezdődik a Need for Speed: World béta teszt

Kezdődik a Need for Speed: World béta teszt

2010. március 16. 18:20, Kedd
A Need for Speed World sokat alakult, változott az első bejelentés óta - főleg grafikában - és mára az egyik legjobban várt online játékká avanzsált.

Az Electronic Arts a mai napon újabb információkat osztott meg a hírekre éhes rajongókkal. A legfontosabb az, hogy a zárt béta-tesztelés a mai napon vette kezdetét és az első körben "kisorsolásra" került játékosok már meg is kapták a meghívójukat.

Aki esetleg most nem kapott semmit, az se bánkódjon. A producer John Doyle elárulta, hogy több körben sorsolnak majd és pár hét múlva újabb embereket vonnak be a tesztelésbe. Azt nem árulta el, pontosan hány "sorsolás" lesz, mindenesetre ez azért elég bíztató. Ráadásul a játékosok a programban található tervezővel elkészíthetik saját Porsche 959-es gépüket és a legjobban sikerült be is kerül magába a játékba.A másik jó hír pedig, hogy ugyancsak a producer elmondása szerint a Need for Speed World rendelkezik majd a sorozat történetének legnagyobb játékterével. Ez 250 négyzetkilométert jelent, melyen 12 fős versenyek zajlanak és az új városok mellett az eddigi NfS játékok legkedveltebb helyszínei is visszatérnek (például Rockport a Most Wantedból).

A Need for Speed: World PC-exkluzív lesz és elméletileg még a nyáron megjelenik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban