Jobb és balkézzel is használható a Logitech új egere

Jobb és balkézzel is használható a Logitech új egere

2013. november 27. 10:45, Szerda
A Logitech Wireless Mouse M560 kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít akár jobb, akár balkezesek vagyunk, akár új begyeinkkel, akár tenyerünkkel irányítjuk az egeret.

A Logitech bemutatta legújabb vezeték nélküli egerét. A Logitech Wireless Mouse M560 görgője alatt egy Windows 8 menü gomb rejlik, amely egyetlen gombnyomásra elérhetővé teszi a leggyakrabban használt funkciókat, így az Apps Switch és a Charms Bar parancsokat is. Két ráadás hüvelykujjas gombja lehetővé teszi az azonnali átváltást a hagyományos Windows asztal és alkalmazások, továbbá az új, teljes képernyős Windows 8 interfész között. A két gomb funkciója ugyanakkor teljességgel testre szabható: a Logitech SetPoint szoftver segítségével olyan funkciót adhatunk nekik, amilyeneket csak akarunk.

A nagysebességű görgető kerék választási lehetőséget biztosít gyorsaság és precízió között. Szabadon forgó üzemmódban könnyedén átlapozhatjuk vele még a leghosszabb dokumentumokat, weboldalakat, illetve hírösszefoglalókat is, míg a click-to-click üzemmód a táblázatok, fényképalbumok és lejátszási listák tallózása során garantálja a pontosságot. Az egérhez tartozik egy apró Unifying vevőegység is, amely szinte eltűnik a számítógép USB portjában, ezzel csökkentve a sérülés vagy a törés kockázatát. Mindezek felett könnyen csatlakoztatható egy kompatibilis Logitech billentyűzet, numerikus billentyűzet, vagy akár egy újabb egér is anélkül, hogy egyszerre több USB vevőegységet kéne használni.

A Logitech Wireless Mouse M560 Magyarországon novembertől elérhető, 12 490 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások