Akadozásmentes játék 21:9-es monitoron is

Akadozásmentes játék 21:9-es monitoron is

2015. április 27. 19:07, Hétfő
Évtizedes problémát megoldva az LG 21:9 képarányú UltraWide monitora az AMD FreeSync technológiájával biztosítja a képtörések és az akadozások nélküli játékélményt.

A kijelzőtechnológiák gyors és folyamatos fejlődése mind hevesebb vitát szül arról, hogy a felhasználók igényeit mely monitorok, illetve mely funkciók elégítik ki leghatékonyabban. Az LG Electronics (LG) és az AMD együttműködése a kiadott közlemény szerint véget vet a korábbi kijelzőkre jellemző, a játékélményt megzavaró problémáknak. Az AMD FreeSync technológiájának köszönhetően a számítógépes játékokra optimalizált 34UM67 akár a sok szereplős online szerepjátékok (MMORPG) esetében is zavartalan játékélményt biztosít.

Kiküszöbölik az olyan zavaró tényezőket, mint a túl hosszú bemeneti késleltetés (a grafikus kártya által küldött jel és annak megjelenése közötti idő), a képtörés, vagy éppen a kép akadozása (amikor a videokártya sebessége nincs összhangban a monitor frissítési frekvenciájával). A 34UM67-es monitort úgy tervezték, hogy a reakcióidő csökkentésével, a képüzemmód könnyű állíthatóságával, valamint a képek élénkségével a felhasználók tökéletes játékélményt élvezhessenek. A Black Stabilizer funkció érzékeli a kép legsötétebb részét, és megnöveli annak fényerejét a jobb láthatóság érdekében. Ezzel párhuzamosan a gyors felvillanásokat is enyhíti, így a játékos teljes figyelmét a képernyőn zajló eseményeknek szentelheti. A Dynamic Action Sync pedig a a bemeneti késleltetést minimálisra csökkentésével folyamatos mozgást biztosít a képernyőn.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások