Nappaliba tervezett billentyűzettel jelentkezett a Logitech

Nappaliba tervezett billentyűzettel jelentkezett a Logitech

2015. június 10. 13:27, Szerda
A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus billentyűzettel a kanapéról irányíthatjuk televíziónkra kötött számítógépünket.

A ma bejelentett Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus billentyűzetet a nappaliba tervezte a cég, 10 méteres távolságot, beépített touchpadet kínál, leegyszerűsítve a számítógépünkön található filmek, sorozatok és zenék streamelését. A K400 Plus beépített touchpaddel és állítható kurzorvezérléssel érkezik. A gyorsgomboknak köszönhetően egy mozdulattal elérhető a hangerőszabályzás, valamint a menürendszer, az intuitív vezérlőgomboknak hála pedig gyorsan eljuthatunk műsorainkhoz. A mellékelt akkumulátorok 18 hónapnyi üzemidőt biztosítanak.


“A nappali a relaxáció, a szórakozás és a barátainkkal, családunkkal való kapcsolatteremtés helye," - mondta el Charlotte Johns, a Logitech számítógép kiegészítőkkel kapcsolatos üzletágának alelnöke. A Logitech Wireless Keyboard K400 Plus leegyszerűsíti számítógépünk és televíziónk összekapcsolását, valamint az internetes tartalmak utáni kutakodást is. A termék várhatóan júliusban érkezik, ajánlott kiskereskedelmi ára 45 euró.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások