Jön a Samsung Galaxy C5 és C7

Jön a Samsung Galaxy C5 és C7

2016. április 22. 08:18, Péntek
Mindkét változatról kiszivárgott már néhány részlet, a tűrhető hardverhez fém külső társul.

A Geekbench oldalán bukkant fel egy érdekes eredmény, amelyből kirajzolódik a Galaxy C5 okostelefon pontos összetétele. Ebből kiindulva arra számíthatunk, hogy a Samsung egy újabb középkategóriás modellt szeretne piacra dobni, amely azonban fém külsővel jelenik majd meg, hogy ezzel is bizalmat keltsen a potenciális felhasználókban.

A C5 egy 5,2 hüvelykes érintőképernyőt kapott, amelyhez a nyolcmagos, 1,5 GHz-es órajelen futó Snapdragon 617 processzor, 4 GB RAM, valamint az Android 6.0.1 Marshmallow társul. Ez utóbbi nagy valószínűséggel minden új Galaxy okostelefonon jelen lesz idén, a frissített dizájn pedig a korábbi kritikákat hivatott orvosolni. A megjelenés májusban esedékes, a többi részletet azonban eddig még nem ismertették. Sok múlik majd a hivatalos áron, illetve az elérhetőségen, hiszen Kína után egyelőre India következik majd a sorban.

Egy másik példányról is kiszivárgott néhány hír, amelyből a Galaxy C7 rajzolódik ki. Ez utóbbi az AnTuTu benchmark mérésében szerepel, a listában pedig 1080p felbontás, a Snapdragon 625 chip, az Adreno 506 grafikus vezérlő, egy 16 és egy 8 megapixeles kamera, valamint az Android 6.0.1 szerepel. A memória mérete 4 GB, a belső tároló 32 GB-os, a burkolat pedig itt is fémből készült.

A jelenlegi hírek alapján a teljes családra vonatkozóan Kína lesz a fókuszban, az indiai megjelenés terve azonban arra utal, hogy a többi régióban is felbukkanhat majd a két készülék.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások