Ívelt felületre vetít 4K felbontásban repülőgép-szimulációt a Canon

Ívelt felületre vetít 4K felbontásban repülőgép-szimulációt a Canon

2016. április 25. 12:16, Hétfő
A Canon az ITEC szakkiállításon és vásáron mutatja be új lézer-foszfor fényforrást használó termékét.

A szimulációs kiképzéseknél fontos a valós helyzetek teljesen élethű megjelenítése. A vállalat két XEED 4K500ST típusú beépíthető projektor összekapcsolásával azt mutatja be, hogy termékei mennyire élethű élményt képesek nyújtani ultrarealisztikus repülőszimulációknál. Ez a világ legkisebb és legkönnyebb 4K-s beépíthető projektora, és a két példány képéből összeállított videót a Canon képillesztő technológiájával (edge blending) hozzák létre.

Az eseményen egy San Francisco feletti repülőutat vetítenek ki egy ívelt felületre a Marginal Focus technológia segítségével, s ezzel a cég közleménye szerint egy nagyméretű, minden részletében éles képet látnak majd a látogatók, amelyen jól érzékelhetőek lesznek a tiszta átmenetek és kontrasztok. Ehhez adódik hozzá a készülék alacsony késleltetési ideje, s a bemutató olyan valóságosnak tűnő élményt nyújt majd, mintha a helyszínen velünk történne meg.


"Az objektívek fejlesztése során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk kiszolgálni a szimulációs ipar egyedi követelményeit" - mondta Andreas Herrnböck, a Canon Europe Vizuális Kommunikációs üzletágának Európai Üzletfejlesztési Vezetője. "Állandó párbeszédben vagyunk a vevőinkkel, ami hatalmas segítség a termékfejlesztésnél. Úgy gondolom a 4K-s felbontás és a lézer technológia kombinálása új dimenziót nyit a szimulációs eszközök területén."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások