Októberben visszatér a Herceg

Októberben visszatér a Herceg

2016. október 2. 13:04, Vasárnap

Októberben beindul a PC-s piac és bőven lesz mit telepíteni a gépeinkre, hiszen igen nagy és régen várt címek érkeznek a hónapban.

Az utóbbi pár hónapban bár akadtak érdekesebb alkotások, de összességében talán csak az előző havi felhozatalt tudnám kiemelni, ahol inkább a sportjátékok domináltak. Októberben azonban már beindul a szekér és komoly címeket szólíthatunk magunkhoz. A hónap talán legnagyobb blockbustere kétségtelenül a Mafia III lesz, mely hosszas kihagyás után tér vissza újra és a látottak alapján nem is csalódunk majd benne. A premier október 7-én esedékes.

11-én két izgalmas alkotás érkezik. A Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour a kultikus alkotás kicsit felújított változata lesz, pár új tartalommal. A másik nagy blockbuster pedig a Gears of War 4, mely szintén nagyon nagyot robbanhat - már ha nem lesz olyan gond a PC-s porttal, mint sajnos a korábbi részekben tapasztalhattunk. 16-án pedig érkezik a meglepően régóta futó Emergency-széria legújabb kiadása is.



Október 21-én jelenik meg a Sid Meier's Civilization 6, mellyel egy kisebb sci-fi kitérő után visszatérhetünk a történelmi korszak menedzselésébe. Őszintén megmondva bármennyire is jók ezek a tudományos-fantasztikus mellékszálak, de az igazi mégis a klasszikus vonal és éppen ezért a Civilization 6 lehet a titkos esélyes az év játéka címre is. 28-án a The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition zárja a hónapot, már ami a hivatalos, dátummal rendelkező megjelenéseket érinti. Elvileg ugyanis jön még a Friday the 13th: The Game is, ami azonban lehet hogy átcsúszik novemberre.

Novemberben folytatódik a blockbusterek áradata, hiszen érkezik a Dishonored 2, a Watch Dogs 2 és persze a Batman: The Telltale Series Episode 3 is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások