A november ismét a PC-s tábor harcától lesz hangos

A november ismét a PC-s tábor harcától lesz hangos

2016. október 29. 13:11, Szombat
Októberben is el voltunk látva izgalmas címekkel, de novemberben is kizárólag blockbusterek érkeznek.

Októberben megjelent a Battlefield 1, mellyel a jelek szerint az Electronic Arts nagyot húzott és a legtöbb kritika szerint nagyon jól sikerült a váltás a modern korból a világháborúba. Most már csak az a kérdés, hogy a rajongók hogyan fogadják és az eladások hogyan alakulnak. És hogy mit keres egy októberi alkotás a novemberi ajánlóban? Nos, a válasz egyszerű: Call of Duty: Infinite Warfare. 4-én érkezik ugyanis az Activision sorozatának újabb része, mely első alkalommal maradhat eladásokat tekintve el a Battlefield-széria aktuális részétől.

Szintén ezen a napon jön a Football Manager 2017, mely a népszerű focis menedzser aktuális kiadása és ebben bizony már komoly szerepet kap a Brexit is. 10-én érkezik a Tyranny, ami talán az év legjobban várt RPG-je, már csak a kifacsart alaptörténetnek köszönhetően is. November 11-én érkezik a Dishonored 2. A Bethesda nem aprózta el a marketing-hadjáratot, szinte minden egyes nap kaptunk valamilyen trailert a programból, így túl sok újdonságot nem mondhatunk, de ennek ellenére nagyon várjuk a premiert.

15-én a Watch Dogs 2 érkezik, mely szintén képes lehet hatalmas sikert aratni, hiszen milliók várják a megjelenést. 17-én egy újabb Ubisoft produkció, az Assassin's Creed: The Ezio Collection mellett egy másik "összefoglaló csomag", a Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition is érkezik. Akit pedig valami "új" érdekel, annak érdemes lesz ezen a napon a Coaster Park Tycoon-ba beruháznia. A hónap utolsó megjelenése pedig 29-én lesz esedékes. A Townsmen egy városmenedzselős játék, mely Android rendszereken is megjelent, de azért SimCity szintű mélységeket ne várjunk tőle.

Decemberben minimális megjelenésre számíthatunk, hiszen elég sok premiert eltoltak január-februárra, mely az év utolsó hónapjában jelent volna meg. Szóval várjuk, hogy mi is kerülhet majd a Karácsonyfa alá-

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások