Az első kép a Válaszcsapás (Strike Back) új szezonjából

Az első kép a Válaszcsapás (Strike Back) új szezonjából

2017. május 1. 06:30, Hétfő
Már forog a Strike Back 6. szezonja.

Nemrég beszámoltunk már arról, hogy a Sky és a Cinemax újraindítja, vagyis rebootolja a Strike Back című angol-amerikai koprodukcióban készülő akciósorozatot. Az új széria főszereplői Alin Sumarwata, Daniel MacPherson, Roxanne McKee és Warren Brown lesznek, valamint a gárdához a napokban csatlakozott Nina Sosanya, Katherine Kelly, Trevor Eve. A széria pedig Andy Harries ötlete alapján készül el, a készítő és showrunner Jack Lothian, míg a házi rendező Michael J. Bassett.

A forgatás április elején kezdődött el Jordániában, de a stáb az elmúlt napokban már Magyarországon dolgozik, s bár stúdióban is forgatnak, korábbi szokásaik szerint inkább a szabadban fognak dolgozni, és szerencsére nem csak Budapesten.

Az új sorozatról annyit lehet tudni, hogy (állítólag) dobja a buddy akciófilmes felállást és egy csapat lesz a középpontjában, tehát több kiemelt, egyenrangú karaktert kapunk, mint a Halálos iramban-filmekben. A régi karakterek szerepléséről egyelőre nincs szó, de sem Phillip Winchester, sem Sullivan Stapleton későbbi vendégszereplése nincs kizárva.

A sztorik az Al-Káidás tematikája az ISIS által meghatározott korszakra fognak reflektálni. Konkrétan a széthullott Section programot ismét életre hívják, miután egy hírhedt terroristát megszöktetnek egy börtönből. Az embervadászat pedig egymással összefonódó bűncselekményeket, egy elég komoly hálózatot fog felderíteni a Közel-Keleten és Európában.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások