Itthon is láthatjuk a Blöff című film alapján készített tévésorozatot

Itthon is láthatjuk a Blöff című film alapján készített tévésorozatot

2017. május 4. 12:57, Csütörtök
A VIASAT6 hozza el itthonra a Snatch-et.

Újabb országos sorozatpremierrel jelentkezik májusban a VIASAT6. A kábelcsatorna május 25-től minden csütörtökön 22.00-kor a Snatch-et fogja adni, melynek magyar címe Blöff lesz természetesen, s ebből mindenki kitalálhatja, hogy mi lesz az alapja. Guy Ritchie azonos című filmjével beírta magát a filmtörténelembe, rendezése 17 év alatt igazi klasszikussá vált, ismert idézetekkel és szereplőkkel, s erre próbált meg idén rálicitálni Amerikában a Crackle elnevezésű streaming szolgáltató a szériájával.


A sorozat, mely a nagy sikerre való tekintettel már meg is kapta a második évadra szóló berendelést egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. A tét magas: vagy hamar beletanulnak a londoni alvilág erkölcstelen cselszövéseibe, ahol hitvány zsaruk, cigányok, nemzetközi gengszterek és helyi gazemberek lesik minden lépésüket, vagy azonnal belebuknak és halál fiai.

A főszerepet a Harry Potterből ismert Rupert Grint játssza, mellette még feltűnik Dougray Scott, Tamer Hassan, Ian Gelder, Luke Pasqualino és Juliet Aubrey.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások