Rég jött be annyira 100 milliós film a nézőknek, mint a Wonder Woman

Rég jött be annyira 100 milliós film a nézőknek, mint a Wonder Woman

2017. június 14. 13:40, Szerda
Imádja a közönség az új Wonder Womant.

Hatalmas meglepetésre hétvégén Amerikában 57 millió dolláros bevételt hozott a Wonder Woman, ami azt jelenti, hogy a nyitányhoz képest csak a nézői 45%-át veszítette el, ami kimagasló teljesítmény mind a képregény-filmek, mind pedig a legalább 100 millió dolláros nyitóhétvégét produkáló filmek között. Ez pedig csakis arra utalhat, hogy a nézők szerették a filmet, hiszen egyrészt újranézik, másrészt pedig ajánlják, szemben más darabokkal, melyet élesebbet zuhantak.

Ha csak a DC-s képregény-adaptációkat vesszük, akkor Batman v Superman: Dawn of Justice 69%-os bevételcsökkenést szenvedett el a második hétvégéjén, a Suicide Squad 67% -osat, míg a Man of Steel 65%-osat - ég és föld a filmek teljesítménye. A DC-filmek esetében csupán a szerdai premierrel rendelkező Batman: Kezdődik!-nek jött össze 43%-os csökkenés, még A sötét lovag is 53%-ot esett premierje után.

Ha a 100 milliós nyitóhétvégét produkáló alkotásokat nézzük, akkor ennél kisebbet mindössze a következő filmek zuhantak második hévégéjükön: Shrek2 - 33%, Pókember - 38%, Star Wars: Az ébredő Erő - 40% és A dzsungel könyve - 40%.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások