Megvan, mikor láthatjuk az Életrevalók amerikai változatát

Megvan, mikor láthatjuk az Életrevalók amerikai változatát

2017. június 16. 05:16, Péntek
Tavaszi film lesz az új Életrevalók.

Amerikában március kilencedikén kerül bemutatásra az Életrevalók (Intouchables) feldolgozása Kevin Hart és Bryan Cranston főszereplésével. További szereplők: Nicole Kidman, Julianna Margulies és Aja Naomi King. A filmet Neil Burger rendezte, a forgatókönyvet pedig Jon Hartmere írta - az előző verzió Paul Feig munkája volt.

Az eredeti francia film a 2012-es év egyik legmeglepőbb hazai sikerét szolgáltatta és megmutatta, hogy csak a szóbeszédnek köszönhetően is érhet el több, mint százezres nézőszámot itthon egy közepesen kezdő, nem popcorn mozis premier. Maga a siker önmagában persze nem megdöbbentő, hogy a 2011-ben bemutatott Életrevalók a remek franciaországi szereplést követően a világ szinte minden országában hatalmasat kaszált, összesen 416 millió dollárt gyűjtött.

Ezért is volt meglepő, hogy Amerikában mindössze 10 millióig jutott, amivel éppen hogy csak bekerült a 25 legsikeresebb idegennyelvű film közé - Amerikában ugyanis a közhiedelemmel ellentétben feliratos filmek is érhetnek el sikert. Tehát nem meglepetés, hogy mér régóta tervbe van véve a remake.

Az eredeti film szinopszisa egyébként a következő: ""Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst. Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára". "

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások