Újabb sorozatos áldozatot szedett a sztrájk

Újabb sorozatos áldozatot szedett a sztrájk

2023. augusztus 19. 14:31, Szombat
A Micsoda csapat!-sorozat sem folytatódik.

Mint ismert, május óta a hollywoodi írók sztrájkolnak, júliusban pedig a színészek léptek sztrájkba. Mindez azt jelenti, hogy az írók nem dolgozhatnak sem forgatókönyveken, sem pedig forgatásokon nem működhetnek közre kreatív tisztségben, az amerikai színészszervezet tagjai pedig semmilyen munkát nem vállalhatnak, még csak nem is reklámozhatják filmjeiket. Értelemszerűen ennek köszönhetően szinte mindegyik stúdiófilm forgatását fel kellett függeszteni (a független filmek sztrájkmentességet kérvényezhetnek), de utóbbi aspektus a stúdiókat premiernaptárjuk átgondolására késztette. A sorozatoknál már jóval korábban sor került a leállásokra, hiszen azoknál az írói jelenlét is nélkülözhetetlen a forgatásokon.

Ahogy az sejthető volt, egyes forgatáskezdések csúszását, és a tervezett premiernaptárok felborulását nem sokáig fogják tolerálni a platformok, és pénteken sor is került az első berendelés-visszavonásra. A Prime Video úgy döntött, hogy a Micsoda csapat! című film alapján készített sorozatból, az A League of Their Ownból mégsem kéri a második szezont annak ellenére, hogy tavasszal elkötelezte magát mellette. Az évad mindössze négy részes lett volna és egyben az utolsó is, tehát lehetőséget adott volna a készítőknek arra, hogy elvarrják a szálakat benne.

A sorozat Abbi Jacobson executive producerkedése mellett a II. világháború korabeli női profi baseball ligáról szól. Jacobson a sorozat egyik főszereplője is, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint D'Arcy Carden, Chanté Adams, Gbemisola Ikumelo, Kelly McCormack, Roberta Colindrez és Priscilla Delgado, visszatérő vendégszereplőként pedig csatlakozott a gárdához Molly Ephraim, Kate Berlant és Melanie Field.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások