Összecsukható széket készített játékosoknak a Logitech

Összecsukható széket készített játékosoknak a Logitech

2023. szeptember 27. 19:19, Szerda
A cég 300 dollárért árulja a versenyszimulátorokhoz szánt, használaton kívül összecsukható és kis helyen tárolható ülést.

A Logitech játékokkal foglalkozó részlege, a Logitech G összefogott a Playseat nevű játékszékgyártó céggel, hogy készítsenek egy divatos, összecsukható versenyszimulátoros széket, amelyet a szekrénybe lehet pakolni, ha nem használjuk. A 299 dolláros árával ez még mindig borsos ár az otthoni versenyzőknek, de jóval olcsóbb, mint a cégek legutóbbi kollaborációja.


A Playseat Challenge X - Logitech G Edition majdnem ugyanúgy néz ki, mint a 70 dollárral olcsóbb Playseat Challenge Black Actifit. A Logitech verzióhoz tartozik egy váltóállító tartó, ami a másikhoz verzióhoz opcionális extra, valamint egy dönthető pedáltartó, ami a normál Challenge-en nincs rajta. A Logitech verziónak van egy extra fogantyúja is, amellyel könnyen beállítható a pozíció. Kék-fekete színösszeállításban készül, és természetesen van rajta egy menő Logitech G logó. Támogatja a Logitech G versenykormányt és a Logitech G Driving Force Shiftert, és a piacon kapható bármely pedállal és váltóval működik.


Légáteresztő hálóval szerelik és az alján lévő rudak előre-hátra állíthatóak, hogy azok a lábunk hosszához igazodjanak, ezek tartják a pedálokat is. Az ülés hat pozícióval rendelkezik, amelyek segítségével úgy érezheti magát a játékos, mintha autóban ülne. Azoknak ajánlható, akik belehabarodtak a versenyszimulátorokba, de akiket más pilótaülések tömege vagy ára elriasztott. Az egész mindössze 13 kilót nyom és villámgyorsan elrakható. A gyártói adatok szerint maximálisan 210 centi magas, 160 kilós ember ülhet bele.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások