Chaos League infóáradat

Chaos League infóáradat

2004. április 5. 13:50, Hétfő
A Digital Jesters feltette a világhálóra az igen agresszív alapokra helyezett Chaos League című játékának a hivatalos weboldalát. Ha valaki azt gondolta volna, hogy az amerikai foci nem egy véres sport, akkor nézze meg a játékot.

A fejlesztő a francia Cyanide Studio, akinek a Cycling Manager sorozatot és a Horse Racing Managert köszönhetjük. Ezek a játékok nem túl jó referenciák, de nem kell izgulni, ez a játék sem lesz ütős. Csak "ütős", ugyanis itt az agresszív futball kap helyet. A fejlesztők szakítottak az eddigi profiljukkal, és most összekeverik a sport vonalat a fantasy világgal.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Persze nem ilyen egyszerű a helyzet. Kombináltak egy valós idejű stratégiai játékot egy RPG-vel és egy sportjátékkal. A helyzet a következő: kapunk egy kilenc tagú csapatot aminek a segítségével át kell vinni a labdát az ellenfél térfelén és áttenni a gólvonalon. A szabályokról annyit, hogy az összeset elmondtam az előző mondatomban. ;) A játékosainknak különböző parancsokat oszthatunk: "Zúzás", "Fejberúgás", "Pozíció bevédése"....

Tíz faj lesz összesen, ebből jelenleg kettő ismert: Emberek és Halottak. Hetven féle játékost hívhatunk játékba akik között lesznek igazi sztárok is. Százhetven varázslatot vethetünk majd be, és ahogy lépünk feljebb a toplistán, úgy bővül a választék. Játszhatunk karrier módban, ahol mi vállogathatjuk össze játékosainkat a keretből és indulhatunk a bajnokságon. Menet közben adhatunk és vehetünk majd persze játékosokat, felfogadhatunk pom-pom lányokat.

Multiplayer támogatás is lesz, interneten és helyi hálózaton is kipróbálhatjuk magunkat humanoid egyedekkel. A kiadó, a Digital Jesters nyár elejére jelentette be a megjelenést.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások