Egy újabb alkotás keletről

Egy újabb alkotás keletről

2004. április 23. 12:10, Péntek
A GSC Game World - a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl fejlesztői - mellett most bejelentkezett egy másik orosz csapat, a Digital Spray Studios, reményeik szerint hasonlóan piacképes alkotásokkal.

A Digital Spray Studios 2001-ben alakult, jelenleg két projekten dolgoznak. Az egyik címe "The Triangle" a másiké "You Are Empty". Most az utóbbiról írnék mert az van előrehaladottabb állapotban. Ez egy thriller stílusú FPS lesz, amely nem fogja nélkülözni a kaland elemeket sem. A kitalált történet az '50-es '60-as években, egy nagy Szovjet városban játszódik. Egy tipikus szovjet városlakóként éljük majd virtuális életünket a diktatórikus rezsim uralma alatt. A kormányzat ki akarja terjeszteni a világra a kommunizmust, ennek okán folyik egy kísérlet, amelynek célja létrehozni a tökéletes embert, a tökéletes kommunistát. De baj történik, a rettenetes kreatúrák elszabadulnak.

A város lakosságának nagy része meghal. Célunk életben maradni az óriási városban és lehető legjobban megoldani az elénk táruló helyzeteket. Szóval megmenteni a világot. ;) A történet nem lineáris, több befejezést is terveznek.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játék alatt egy saját fejlesztésű grafikai motor dohog, a DS2-Engine. A város - a képek szerint is - nagyon szépen ki lesz dolgozva. Monumentális építmények, részletes textúrák tárulnak elénk. Sajnos a motorról nem nyilatkoznak túl részletesen a fejlesztők, de realisztikus fizikai és A.I. algoritmusokat ígérnek. A karakterek is gondosan ki lesznek dolgozva, ahogy az első képen is láthatjátok. A hivatalos honlapra sok képet kiraktak, de további pár kép található iTT is.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játékkal a fejlesztők részt vettek a KRI 2004 (Russian Game Developers Conference 2004) rendezvényen, ahol elnyerték a "Legjobb új játék" díjjat. A játék kiadója az orosz 1C Company lesz, megjelenés még ez év végén várható.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások