LCD TV-s hűtőszekrényt dobott piacra a Siemens

LCD TV-s hűtőszekrényt dobott piacra a Siemens

2004. augusztus 30. 15:32, Hétfő
A Siemens piacra dobta coolMedia sorozatú hűtőszekrényeit, melyek beépített televízióval, más változatban beépített sztereo rádióval és CD-vel vannak felszerelve.

Ezentúl a konyhában foglalatoskodó háziasszonynak (vagy éppenséggel háziférfinak) sem kell lemondani a TV-nézésről, például izgalmas sportközvetítések idején. A TV-sített frigó előoldalán 38 cm-es LCD képernyő, valamint két hangszóró és fejhallgató-csatlakozó helyezkedik el. Ha netán a tűzhelytől rossz látószög adódna, a képernyő 45 fokig elfordítható. Ha a TV-műsor nem felel meg, a rendszerhez három RCA csatlakozóval video- ill. DVD-lejátszó is illeszthető.


Arra az esetre is van megoldás, ha a konyhában nincs TV antenna-csatlakozó: ezen az interfészen keresztül rádiómodullal továbbított TV-képek is vehetők. Természetesen a TV távkapcsolóval vezérelhető. Ugyanez vonatkozik a sztereo rádió + CD változatra is. A coolMedia hűtő és fagyasztó modellek időjárásjelzője a külső és belső hőmérséklet mellett a légnyomással és páratartalommal kiegészített idő-előrejelzést ad. Ráadásul dátumkijelzővel, valamint tészta- vagy tojásfőzéshez beállítható időmérővel is fel vannak szerelve. Nem mellékesen a hűtő-fagyasztó alapfunkció is a legkorszerűbb színvonalon, energiatakarékosan működik. A modellek ára 2200-tól 2800 euróig terjed.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások