16 grammos Bluetooth fejhallgató

16 grammos Bluetooth fejhallgató

2004. szeptember 21. 12:04, Kedd
A Trust kiadta második generációs Bluetooth BT220 fejhallgatóját, mely nemcsak kicsi és könnyű, de a két adapter segítségével otthon és az autóban is feltölthető.

Az új vezeték nélküli Trust BT220 Headset segítségével nem kell kézbe vennünk telefonunkat vezetés közben. A fejhallgató rendkívül kis méretű: körülbelül 2,5 centi hosszú és csak 16 grammot nyom. A fülhallgató jobb és bal oldalon egyaránt hordható. A Bluetooth technológia révén akár 10 méterre a telefonkészüléktől is folytathatjuk a beszélgetést. Az eszköz készenléti ideje gyári adatok szerint 100 óra, beszélgetési ideje pedig 5 óra.


A zavartalan működésről a két tartozék adapter (a hálózati és az autós) gondoskodik. Ha telefonkészülékünk rendelkezik hangtárcsázás funkcióval és polifónikus csengőhangokkal, ezek a Trust BT220-on keresztül is elérhetők. A hangtárcsázás alapja a hangfelismerés: a telefonszám kikeresése helyett elegendő bemondani a hívni kívánt fél nevét. A Bluetooth technológiát támogató mobiltelefonhoz, PDA eszközhöz vagy személyi számítógéphez csatlakoztatva a vezeték nélküli headset fülhallgatóként vagy mikrofonként használható beszélgetéshez, online játékhoz és videokonferenciához is.

A fejhallgató két gombjával beállíthatjuk a hangerőt, hívást fogadhatunk és kezdeményezhetünk, kezelhetjük a némítás funkciót, valamint be- és kikapcsolhatjuk a készüléket. Jelzőfény mutatja az akkumulátor töltöttségét és a be- vagy kikapcsolt állapotot. A headset tartozéka a fülcsipesz, a szivargyújtó-csatlakozóval ellátott tápkábel, a füldugó-szivacs, a védőtasak és a többnyelvű használati útmutató. Az eszköz 2004. október végén kerül forgalomba, ára várhatóan 17 000 forint körül fog alakulni.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások