Újgenerációs Samsung képminőség-javító technológia

Újgenerációs Samsung képminőség-javító technológia

2004. október 11. 15:51, Hétfő
A gyártó most mutatja be először DNIe™ képminőség-javító rendszerének harmadik generációs változatát (DNIe III), amely még valósághűbb vizuális élményt nyújt.

A Samsung még 1996-ban kezdte meg kutatásait egy képminőség javító áramkör kifejlesztésének érdekében. A kutatás-sorozat gyümölcse tavaly decemberre érett meg, amikor a vállalat megalkotta az első, DNIe-vel felszerelt digitális televíziót. Az ezt követő négy hónap során a vállalat sikeresen beépítette az új technológiát katódsugaras, DLP-projektoros, katódsugár-projektoros, plazma-, valamint LCD-készülékeibe. A cég közleménye szerint a Digital Natural Image engine (DNIe) III technológiát tökéletesen élethű kép, kiemelt kontraszt-erősítés és 3D mozgás-támogatás jellemzi.

A vállalat tavaly több színes televíziót adott el, mint bármely versenytársa, és most a DNIe technológia révén a digitális televíziók piacán is hasonló sikereket kíván elérni. A DNIe rendszer az összes típusú digitális televízió típusban (LCD, plazma, projektoros, katódsugár-csöves) alkalmazható, és a társaság szerint eltünteti a zavaró elmosódottságot, amely gyors mozgás esetén jelentkezik a DNIe nélküli televízióknál.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások