Ingyenes levelező-szolgáltatás indult CitroMail néven

Ingyenes levelező-szolgáltatás indult CitroMail néven

2004. november 2. 13:28, Kedd
Ingyenes levelező rendszert indított a Sanoma CitroMail.hu néven. Az alig két hete működő szolgáltatásra eddig már több mint harmincezren regisztráltak.

A lapkiadó célja a CitroMail.hu indításával, hogy minőségi alternatívát nyújtson az ingyenes levelezők piacán, ezért számos extra szolgáltatást is kínálnak. A regisztrált felhasználóknak 20 MB-os tárhely áll rendelkezésére, ingyen használhatják a rendszer spamszűrőjét, de lehetőségük van fiókjuk elérésére levelezőprogram segítségével a website POP3 illetve IMAP beállításával. A rendszer újdonságából fakadóan - ellentétben a régóta működő ingyen mail site-okkal - rengeteg felhasználónév áll az újonnan regisztrálók rendelkezésére. Természetesen itt is vannak fizetős szolgáltatások is, melyekkel nagyobb tárhelyet lehet kapni, el lehet tüntetni a levél végi reklámokat, illetve SMS-ben értesítést lehet kérni az új levelek érkezésekor.

A CitroMail.hu indulását erőteljes bevezető kampány segíti lapunk mellett a legnépszerűbb online portálokon - Startlap, Index, Freeweb, Habostorta, FunPic, RTL Klub, Mellesleg, Chat.hu, HWSW, a Sanoma magazinjaiban - Story, BEST, EXIT, Maxima, Nők Lapja, Színes RTV, illetve a hirdetőpiac lapjaiban - Kreatív, MédiaFigyelő. A bevezetéshez rádiószpot is készült, ami az Opus: Life is Life című dalának egy részletét dolgozza fel (Levelet kaptam, lájf!). Ezt a dallamot a brand jingle-ként is használni fogják. A bevezetésnél nagy hangsúly van a termék és márkanév elterjesztésén, hogy akik a kampány hatására regisztrálnak, akkor ezután ha ingyenes e-mail szolgáltatást vesznek igénybe elsősorban a CitroMail.hu szolgáltatását használják.

A levelező rendszert a VIP Solutions fejlesztette ki. A website logóját és a menürendszer ikonjait a Webcome, az oldalak tervezését valamint a bevezető reklámkampány kreatív koncepcióját pedig a Kirowski alkotta meg.

"A CitroMail.hu szolgáltatás iránti óriási érdeklődés még várakozásainkat is felülmúlta. A site indulása óta eltelt két hétben több mint 30 ezren regisztráltak. Ez a magas szám és a szolgáltatás iránti egyre fokozódó érdeklődés is mutatja, hogy az eddig létező számos ingyenes szolgáltatással nem teljesen elégedettek a felhasználók. Számukra nyújt kifogástalanul működő alternatívát a CitroMail.hu. Terveink szerint év végéig regisztrált felhasználóink száma eléri a 100 ezret, ezzel a CitroMail.hu az egyik legnépszerűbb ingyenes e-mail rendszerré válhat" - nyilatkozta Gerentsér Imre, a Sanoma új média divíziójának igazgatója.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások