Spamszűrést vezet be a Datanet

Spamszűrést vezet be a Datanet

2004. november 7. 02:24, Vasárnap
A szolgáltatás a napjainkban mind gyakrabban előforduló kéretlen levelek dömpingje ellen nyújt hatásos segítséget. A védelem ingyenes; díját az előfizetés már tartalmazza.

Adatbázisa alapján a rendszer három kategóriába sorolja a beérkező elektronikus leveleket:
  • normál e-mail: a rendszer változtatás nélkül továbbítja.
  • spamlevél: a levél "Tárgy" mezőjébe a "[SPAM]" jelölést helyezi el, a küldeményt egyéb változtatás nélkül továbbítja. Ebbe a kategóriába az a levél kerül, amely nagy valószínűséggel kéretlen levél (tehát spam).
  • spamgyanús levél: a levél "Tárgy" mezőjébe a "[spam?]" jelölést helyezi el, ám a levelet változtatás nélkül továbbítja. (Ez az a levélfajta, amelyről nem dönthető el egyértelműen, hogy a spam-kategóriába tartozik-e, viszont bizonyos jellemzői alapján megfelel a szabályoknak.)

    A vállalat honlapján megtalálható a levelezőkliensek beállítási útmutatója, amelynek segítségével az előfizető a levelezőprogramját úgy tudja beállítani, hogy a spamként megjelölt levelek letöltéskor automatikusan külön mappába kerüljenek, ahol később megtekinthetők, törölhetők, nem zavarva így a fontos levelek olvasását. A szolgáltatás aktiválási időpontja november 8., hétfő.

    A cég hamarosan egy új szolgáltatással is jelentkezik, amelynek segítségével az internetre kapcsolódó számítógépének növelhető a biztonsága.

    Kapcsolódó linkek

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások