Singles 2, az erotikaszimulátor

Singles 2, az erotikaszimulátor

2005. június 3. 14:19, Péntek


Kiadó: Koch Media, Deep Silver
Fejlesztő: Rotobee
Honlap


Rendszerkövetelmények:
Minimum: AMD Athlon XP/ Intel Pentium IV, 256 MB RAM, 32 MB-os videókártya (Geforce 2, Radeon 8500 vagy jobb)
Ajánlott: AMD Athlon XP 2000+/Intel Pentium IV 2 GHz, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya (Geforce 5400, Radeon 9600 vagy jobb)
Hasonló játékok: The Sims, The Sims 2
Kategória: stratégia

A szimulációs játékok világa valahol a repülőgépeknél kezdődött, majd menedzselhettünk várost, vidámparkot és minden egyebet, de a legbetegebb ötlet talán a Sims volt, amikor is a feladat ember szimuláció lett. Mindig sokat gondolkodtam azon, hogy miért jó valakinek, hogy a monitor előtt ülve csinálja mindazt, amit azon kívül kellene. Persze mindenki vágyhat arra, hogy sármos fiúként vagy egy kívánatos hölgyként hódítson szíveket minden következmény nélkül.

A Singles 2-ben erre lehetősége adódik, ugyanis a Deep Silver gondozásában megjelent a profi randi szimulátor második része. Ki ne álmodozott volna arról, hogy néhány kedves szóval leveszi a csajokat a lábáról, hogy könnyűszerrel a legjobb ruhákba öltözhet és igazi vagányként házibulikat szervez és akár több vasat is tart a tűzben. Akinek mindez csak álom, az kipróbálhatja most, hogy milyen érzés mindez, igaz elég bugyuta formában.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék kifejezetten az emberi kapcsolatokra épít a maga sekélyes módján. Mindenkivel, akivel kapcsolatba kerül főhősünk, barátkozhatunk, viccelődhetünk, vagy forróbbra véve a hangulatot, romantikázhatunk és erotikus kalandokat kezdeményezhetünk. Emellett persze kénytelenek vagyunk ellátni egy normális ember mindennapi feladatait, mégpedig dolgozunk kell, enni, aludni, takarítani, főzni és tisztálkodni. Itt nagyjából be is fejezhetném a cikket, mert körülbelül ennyi van a terítéken. Persze ezek kombinálásával egészen izgalmas szituációk alakulhatnak ki.

Első nekifutásként (fiúként) egy szakítás után teljesen véletlenül a volt barátnőnk albérletébe költözünk be, ahol az ex-szerelmes páron kívül a semleges kapocsként funkcionáló Kim (távol-keleti szépség) lakik. Első feladatunk, hogy berendezkedjünk kicsit az új lakásban és normalizáljuk a viszont a volt asszonnyal. Ez elsőre nem tűnik olyan nehéz feladatnak, mindenesetre akad fordulat bőven.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Miután a játékos megszokja az idétlen kezelőfelületet, belekezdhet új kapcsolatainak építgetésébe. Az első kapaszkodó persze Kim lesz, aki szívesen cseverészik velünk, és később, ha ügyesek voltunk, akkor komolyabbra is fordulhat a kaland. Miközben őszintén küzdünk azért, hogy visszakapjuk szerelmünket, belefér némi pikáns kaland is az életünkbe. A lakáson kívül a másik interaktív helyszín barátunk bárja, amit szintén ismerkedésre és kapcsolataink ápolgatására tartogatunk.

Egy jó szimulált szerelmes persze nemcsak jön-megy és osztja az igazságot, hanem cselekszik és fejlődik is. Cselekedetei teljesen hétköznapiak. Reggel, mint minden normális ember, éhes, esetleg büdös kicsit, és persze a toalettet is célba kell vennie. Amennyiben sikerül időben felkelnie, akkor előfordulhat, hogy be tud menni dolgozni, de a megelőző esti bulik hagyatéka - akárcsak a való életben - egy kihagyott másnap lesz.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások