Új Samsung mobil - főszerepben a zene

Új Samsung mobil - főszerepben a zene

2006. november 27. 19:15, Hétfő
Az SGH-E250-et kifejezetten a zenét szerető felhasználóknak ajánlja a dél-koreai elektronikai vállalat. Számos funkció biztosítja a tökéletes zenehallgatást.

Az SGH-E250 igazi sokoldalú zenelejátszó, hiszen egyaránt támogatja az MP3, az AAC, az AAC+, az e-AAC+ és a WMA fájlformátumokat. A készülékbe épített MP3-lejátszó offline módban is működik, és szintén fontos kiegészítő az integrált FM rádió. Az audiofájlok sztereóban való lejátszását teszi lehetővé az A2DP Bluetooth-funkció, amelynek segítségével a lejátszott zeneszámokat akár a mobiltelefonhoz vezeték nélkül kapcsolódó fejhallgatóval is meghallgathatjuk. A Bluetooth-portnak köszönhetően továbbíthatunk a mobiltelefonra és onnan más készülékekre fájlokat, képeket vagy zeneszámokat is.

A mobiltelefon támogatja a Java-platformot, illetve természetesen küldhetünk és fogadhatunk vele SMS-eket és MMS-eket is. A készülék 10 megabájt beépített memóriával büszkélkedhet, de a tárolókapacitás tetszőlegesen bővíthető Micro-SD memóriakártyák segítségével.


Samsung SGH-E250

A Samsung a termékhez mellékeli az uTrack nevű szoftvert, amely a telefon ellopása után lehet hasznos. Amennyiben ugyanis ellopják a készülékünket és kicserélik benne a SIM-kártyát, akkor az SGH-E250 automatikusan küld egy SMS-t egy előzetesen megadott telefonszámra. Az üzenet tartalmazza az új SIM-kártyához kapcsoló telefonszámot, így elvileg nagyon gyorsan le lehet fülelni a tolvajt.

A mobiltelefonba beépített kamerájának maximális felbontása 800 x 600 képpont és a felvételek készítésénél legfeljebb négyszeres digitális nagyítást alkalmazhatunk. A 100 x 50 x 14 mm méretű és 81 gramm súlyú eszköz TFT-kijelzője 2 colos és 128 x 160 pixeles maximális felbontás mellett legfeljebb 65 536 szín megjelenítésére képes. A Samsung SGH-E250 támogatja a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-hálózatokat, valamint az EDGE-technológiát. Maximális készenléti ideje tíz nap, míg a beszélgetési idő 5 óra. A dél-koreai cég új terméke november végétől lesz kapható, előreláthatólag 199 eurós bevezető áron.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások