A Flash Forward készítője nem írhatja saját sorozatát

A Flash Forward készítője nem írhatja saját sorozatát

2009. június 25. 00:04, Csütörtök
Az ősz egyik, rajongói körökben leginkább várt sorozata a Flash Forward, mely Robert J. Sawyer regénye alapján készült és egy furcsa világjelenséget vizsgál, minek során az összes ember a Földön elveszti eszméletét 2 perc 17 másodpercre, hogy a jövő képsorai tűnjenek fel szemei előtt.

A sorozat a fiatal közönség körében meglehetősen jól ismert két író, David S. Goyer és Brannon Braga együttműködésének gyümölcse. Előbbit eddig inkább mozifilmek írójaként lehetett felfedezni (ld. Sötét lovag, Batman: Kezdődik, A túlvilág szülötte), bár a Blade-sorozat elkészítésében is közreműködött, utóbbi viszont olyan tévésorozatok írója és készítője volt, mint a Star Trek: Az új nemzedék, a Star Trek: Voyager, a Star Trek: Enterprise és a Küszöb.

Viszont Braga hiába társkészítője a Flash Forward-nak, a sorozat napi munkáiban nem tud részt venni, hiszen az idei évadtól a 24 egyik írójának számít, s ebbéli tisztségére az akciósorozatot gyártó stúdió továbbra is igényt tart, így hiába lesz Braga névleg producere a Flash Forward-nak, csak a forgatókönyveket fogja megkapni véleményezésre, írni és a napi munkában nem fog részt venni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások