A Tűzvonalban készítőinek új sorozata

A Tűzvonalban készítőinek új sorozata

2009. július 6. 15:12, Hétfő
Bár a Tűzvonalban közönségsikeréhez nem férhetett kétség, az akciósorozat nézettsége is jó volt, az MTV úgy döntött, hogy 2 évadot követően vasárnap estéről péntekre helyezi a sorozatot, amivel ki is mondta annak halálos ítéletét. Szerencsére a megszüntetett széria készítői nem lankadnak, új projektbe fogtak.

Fonyódi Tibor legújabb projektje a Géniusz, az alkimista lesz, melyből nyáron forgatnak le 3 epizódot Pécs városában, s a kedvező fogadtatás esetén a felvezetést újabb 10-13 epizód követheti, ami a sorozat első évadját jelentené. (Természetesen a kezdő 3 rész egy teljes történetet adna ki, így a nézőknek nem kell félniük attól, hogy az MTV esetleg nem kér a folytatásból.


A regényeit Harrison Fawcett álnéven publikáló 44 éves scifi-író ezúttal megpróbál kedvenc műfajához hűen kissé elrugaszkodni a földtől, s a Tűzvonalban realizmusával ellentétben, ezúttal a misztikus tematikát pendítené meg, persze továbbra is rejtélyközpontú tálalással. A krimiben olyan színészek alakítják a főbb szerepeket, mint Blaskó Péter, László Zsolt, Alföldi Róbert vagy Stohl András.

A (mini)sorozatot a Magyar Televízió 70 millió forinttal, míg a Magyar Mozgókép Közalapítvány ugyanennyivel támogatja. A végső költségvetés 250 milliós lesz.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások