Hat órás volt az Avatar első verziója

Hat órás volt az Avatar első verziója

2010. július 11. 23:36, Vasárnap
Az első vágás után még 6 óra hosszúságú volt az Avatar, ezt a 360 percet sikerült később 166 percre csökkenteni. A filmből többek között a lassú kezdést okozó földi jelenetek kerültek ki.

Sam Worthington a napokban sajtótájékoztatót tartott, melyet a Titánok harca 2-re vonatkozó kérdések mellett pár Avatarosra is válaszolt a közelgő, 8 perccel hosszabb speciális változat mozis premierje kapcsán: "Bárcsak 8 órát adnának hozzá a filmhez. Amikor láttam az Avatar első vágását, akkor még hat órás volt."

Worthington hozzátette, hogy a kivágott jelenetek között volt pár vadászós rész, a sokat pletykált szexjelenet, amely azonban sokak csalódására nem kék pornó, valamint rengeteg, pusztán a karakterekkel foglalkozó szegmens is kikerült a végső változatból. Worthington elmondása szerint Giovanni Ribisi (Parker Selfridge) és Stephen Lang (Miles Quaritch ezredes) figurája lett volna sokkal gazdagabb eredetileg. A színész hozzátette, hogy több kimaradó jelenet a Földön játszódott, s ezek azért nem kerültek a végső verzióba, mert nem működtek, s a készítők úgy érezték, hogy a nézők mihamarabb szeretnének eljutni a Pandorára.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások