All-in-One pénztárgépet mutatott be a HP

All-in-One pénztárgépet mutatott be a HP

2012. december 13. 08:17, Csütörtök
Az új, hűtőventillátor nélküli HP RP7 és a kompakt HP RP3 kiskereskedelmi számítógépeket a kiskereskedelembe és a vendéglátóiparba szánják.

A HP két új, rugalmas eladáshelyi rendszert mutatott be, amelyek a gyors, praktikus ügyfélkiszolgálás mellett hatékonyabb működést tesznek lehetővé az európai, közel-keleti és afrikai régió kiskereskedői és vendéglátóipari vállalkozásai számára. A HP RP7 Retail System 7100-as modellje az RP7 All-in-One új, hűtőventillátor nélküli változata. Az új eladáshelyi rendszer az idén bemutatkozott RP7 All-in-One sikerére épít, amelynek bevezetéséről már számos vevő döntött a régióban. A HP RP3 a HP Kereskedelmi megoldások termékportfóliójának új tagja. A kis méretű, rugalmas kereskedelmi rendszer számos integrációs lehetőséget kínál a különböző üzleti környezetekben. A HP RP3 kompakt mérete ellenére nem igényel kompromisszumot a csatlakozók vagy a megbízhatóság terén.


A HP RP7 Retail System 7100 csendes, hűtőventillátor nélküli, csepp-, füst- és porálló eszköz. Kijelzőmérete választható, érintőképernyője opcionális, és igény szerint választhatók hozzá integrált perifériák. Pultra és falra is rögzíthető, Energy Star és EPEAT Gold minősített eszköz, amely rendkívül alacsony villamosenergia-fogyasztást kínál. Opcionálisan csatlakoztatható 26,4 centiméteres (10,4 hüvelykes) ügyfélkijelzője van a digitális hirdetések, vagy vákuum fluoreszcens kijelző (vacuum fluorescent display, VFD) még szélesebb betekintési szöggel a könnyen leolvasható ár- és termékinformációk megjelenítéséhez.

A HP RP3 Retail System 3100-as modell pedig kompakt, kis méretű, a régebbi és modernebb kiskereskedelmi perifériás eszközökhöz soros és USB csatlakozók széles választékán keresztül kapcsolódik. Az integrált vezeték nélküli vagy vezetékes helyi hálózati kapcsolat hatékonyan támogatja az online ügyféltranzakciókat, készletellenőrzést és a back-office feladatokat. 40°C környezeti hőmérsékleten való működéshez tervezték, így hosszabb ideig használható külső hűtés nélkül. Szintén Energy Star és EPEAT Gold minősített eszköz.


A HP RP7 Retail System 7100-as és a HP RP3 Retail System 3100-as modellje 2013 januárjától rendelhető az Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióban. Mindkét rendszerhez 3 év garanciát ad a HP.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások