Új lap!

Új lap!

1999. november 8. 01:25, Hétfő
Bizony-bizony véget ért a SuperWRZ rövidke pályafutása. Névleg a lap megszűnt, fizikailag viszont átalakult egy új lappá, amely minden eddiginél bővebb és tartalmasabb lesz.

A cikkek java részét a SuperWRZ-ből átemeltük, a rendszer magját ez az adatbázis képezi. A webes felület mögött komoly SQL engine rejtőzik, ami biztosítja majd a folyamatos bővíthetőséget. Az amit most láttok egy újság alapja. Folyamatosan lesznek az új rovatok bevezetve, ahogy megfelelő szerkesztőket találunk majd egy-egy feladatra. Rövidtávon tervezzük beindítani a Quake/FPS rovatot, ehhez keresünk is ötletdús, írni vágyó klántagokat :)

A szerkesztőség régi/új tagjai: A hirek szerkesztésében továbbra is a fő húzóerőt Castellum, Mortimer és awender munkája jelentik. Az Mpeg híreket és linkeket Hoge, NightDJ, Netdevil, Botond és Juhi fogják szolgáltatni. Új tag a szerkesztőségben McQ és axe. Axe rövid híreket fog írni, míg McQ nagyobb játékteszteket készít.

Az Mpeg rovat a régi mp3 rovat utódja. Ha azt keresed, amiért régen oda jártál, akkor csak nézd végig figyelmesen az oldalt :)

A lap struktúrája is jelentősen változott és változni fog. Ha bármi kérdésed van, bátran írj Mortimernek, aki minden levélre válaszol.

Jó olvasgatást kívánunk!

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások