Új fejhallgatókat jelentett be a Razer

Új fejhallgatókat jelentett be a Razer

2014. január 3. 17:46, Péntek
A Razer bejelentette az Adaro névre hallgató házi szórakoztató-elektronikai termékcsaládját, melyben egy sor, vadonatúj fejhallgató kapott helyet.

Az új audio termékvonal már az induláskor négy modellt tartalmaz: egy basszusokban gazdag fülhallgatót, egy analóg sztereó fejhallgatót, egy Bluetooth fejhallgatót, valamint egy DJ-stílusú fejhallgatót. A kiadott közlemény szerint a Razer Adaro család minden egyes tagjának tervezésénél különös figyelmet fordítottak a tartósságra, a kényelemre, és a zenehallgatás során a kompromisszumok nélküli hangminőségre. A Razer Adaro sorozata jelenti a cég újabb nyitását a házi szórakoztatóipari termékek irányába. A Razer Kraken és az Electra - a Razer legkelendőbb fejhallgatói közül kettő - mind a zenére, mind a játékra voltak hangolva.


“Éve óta az elsődleges célunk, hogy a technikailag legfejlettebb fejhallgatókat állítsuk elő, melyek megfelelnek a profi játékosok által támasztott különleges követelményeknek. Ezt a kompetenciánkat használtuk fel a kifejezetten a zene szerelmeseinek tervezett fejhallgatóink - melyek vállalkozásunk és rajongótáborunk természetes bővülését jelentik - fejlesztése során." nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója, vezér- és kreatív-igazgatója. “Már egy ideje arra kérnek minket, hogy lépjünk a piacra egy olyan fejhallgató sorozattal, amely a játék mellett közösségünk egyéb érdeklődési területeire fókuszál. A Razer Adaro sorozat pedig éppen ilyen: kiváló minőségű, hordozható audio eszközök lazuláshoz, utazáshoz és edzéshez, sőt még a saját zenéd készítéséhez is."

Listázás a fórumban