Az első Assassin's Creed: Rogue információk

Az első Assassin's Creed: Rogue információk

2014. augusztus 5. 18:19, Kedd
A Ubisoft a nem hivatalos trailer után úgy döntött nem rejtegeti tovább a Rogue-t és megosztott pár információt a rajongókkal.

Pár órával ezelőtt bukkant fel a neten az Assassin's Creed: Rogue első nem hivatalos közegből származó trailere, mely után várható volt, hogy a Ubisoft is reagál majd a helyzetre. Nos, ez meg is történt és szerencsére nem a "tagadunk, míg lehet" illetve "nincs kommentár" elveket alkalmazták, hanem inkább megosztottak pár információt az Assassin's Creed: Rogue-ról. Természetesen nem mindent árultak el, hiszen kiderült: a Game Informer magazin következő számában lesz a teljes leleplezés, de így sem panaszkodhatunk.Az első hivatalos képek mellett megtudhattuk, hogy a Rogue valóban az utolsó bejegyzés lesz a franchise történetében - mármint az előző generáció számára, az újnak ott a Unity, a PC-seket pedig ez az egész nem érinti. A program hőse az egykori bérgyilkos, Shay Patrick Cormac lesz, aki végül a Templomosok Rendjében kötött ki és mostanra éppen a Bérgyilkosok csoportját ritkítja.

A Rogue időrendileg az Assassin's Creed 4: Black Flag és az Assassin's Creed 3 között játszódik és valamilyen módon visszacsatlakozik majd a Kenway-történethez. A történelmi eseményt ezúttal a Hétéves Háború, ami még izgalmas is lehet, hiszen a Unity nem sokkal eme korszak lezárulta után játszódik, így izgalmas lesz megnézni, milyen utalásokat találunk majd a két alkotásban.A játékmenet leginkább a Black Flag-hez hasonlít majd, hiszen ezúttal is kiemelten fontos szerepet kapnak majd a hajós szakaszok. Bejárhatjuk az egész Atlanti-óceánt és eljuthatunk egy teljesen újraértelmezett New Yorkba is. És most érdemes visszaemlékezni a március végén megjelent hírünkre, melyben egy névtelen forrásra hivatkozva szinte mindent megtudhattunk, amit most elárult a Ubisoft. Az Assassin's Creed: Rogue november 11-én jelenik meg.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások