Robin Williams a World of WarCraft karaktere lesz

Robin Williams a World of WarCraft karaktere lesz

2014. augusztus 13. 20:40, Szerda
Rajongói nyomásra a Blizzard illő módon emlékszik meg a tegnap elhunyt színészről, aki egyébként vérbeli játékos is volt.

Robin Williams halála megrázta az egész filmes világot. A nyilvánosság előtt mindig vidám színész-komikus a magánéletében komoly lelki gondokkal küzdött, melyet próbált alkohollal elfojtani, ám végül a depresszió győzött és helyi idő szerint tegnap éjszaka véget vetett életének. Azonban rajongói nem feledik és alig pár órával a hír nyilvánosságra kerülése után máris petíciót indítottak, melyben kérik a Blizzard csapatát, hogy egy karakter formájában őrizzék meg Williams emlékét.

A dolognak természetesen van előzménye is. Robin Williams köztudottan hatalmas játékos volt és kedvencei közé tartozott a Syndicate Wars, a World of WarCraft és természetesen a Zelda-sorozat, mely franchiseról egyébként a lányát is elnevezte. Korábbi interjúi során rendszeresen beszélt arról is, hogy saját maga építette meg vízhűtéses PC-jét, amivel minden szabadidejében a Blizzard egyik szerverén lóg.Így nem meglepő, hogy a Blizzard nagyon gyorsan és pozitívan reagált a "kérésre" és elsőnek csak annyit "csiripeltek", hogy "Igen, gondoskodunk róla". Majd a másodikban már köszönetet mondtak a színésznek és itt olvasható az a mondat is, hogy "a játékban találkozunk". Bár azt nem lehet tudni, pontosan milyen alakban lesz elérhető a World of WarCraft-ban, ám ha továbbra is követik a rajongói "ajánlást", akkor egy NPC lesz, aki a World's End kocsmában meséli Williams legjobb vicceit.

A Blizzard ezen lépése előtt meg kell emelni a kalapunkat és várjuk, mit lép a Nintendo, aki bizonyos pletykák szerint szintén készül valamivel megemlékezni arról a színészről, akinek lánya élete végéig egyik sikeres sorozatuk címét viseli a nevében. Mi pedig a magunk módján emlékezünk meg Robin Williams, megannyi remek film hőséről, aki 1998-ban abszolút megérdemelten kapta meg a Good Will Hunting mellékszerepéért az Oscar-díjat. Nyugodjon békében, Mr. Williams és találkozunk a World of WarCraft világában egy pofa sörre.Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások