Új változat érkezik az nVidia játékos tabletjéből

Új változat érkezik az nVidia játékos tabletjéből

2014. szeptember 19. 13:26, Péntek
Az nVidia bejelentette, hogy már előrendelhető a Shield új kiadása, melyben már gyors mobilkapcsolat is van.

A felhasználók már megrendelhetik a Shield kibővített verzióját, amely támogatja a Long Term Evolution (LTE) technológiát. A kifejezetten a játékosok számára elkészített tablet új változatába nem 16, hanem 32 gigabájt memóriát szereltek. Az LTE-támogatásnak köszönhetően az új terméket megvásárló felhasználók akár útközben is nézhetnek majd filmeket vagy streamelhetnek zeneszámokat, illetve játszhatnak más játékosok ellen. Az LTE-támogatást és a több memóriától eltekintve az új változat megegyezik az alap táblagéppel.

A masinához a Google Play Store mellett az nVidia TegraZone rendszeréből is tölthetők le játékok, utóbbi kínálatában kifejezetten olyan programok találhatók, amiket a Tegra chipen való futtatásra optimalizáltak. A Gamestream funkció lehetővé teszi, hogy valaki egy WLAN-kapcsolaton és kompatibilis GPU-val ellátott PC-n keresztül streameljen játékokat. Az eszköz 399 dollárba (379,99 euróba) kerül, többek között a shield.nvidia.com, az Amazon és a Best Buy kínálatában lesz megtalálható. Az első készülékeket szeptember 30-tól szállítják ki.

Mint ismeretes, az Nvidia Shield Tablet egy Tegra K1 chipet kapott, ami öt Cortex-A15 R3 processzormagot és egy Kepler-alapú grafikus egységet tartalmaz. A kijelző 8 hüvelykes és 1920 x 1200 képpontos felbontással bír.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások