Creative PlayWorks 2500

Creative PlayWorks 2500

2000. február 22. 23:49, Kedd


A Creative Technology Ltd. ma bejelentette új Cambridge Soundworks DeskTop Theater™ Playworks 2500-as hangfalrendszerét, ami egy nagyteljesítményű, digitális házi mozi rendszer. A teljes Dolby Digital surround hangrendszer és az optikai SPDIF csatlakozás révén a Playworks 2500 realisztikus és erőteljes játékhangot, házi mozi minőségű Dolby Digital 5.1 DVD mozi hangot és folyamatos digitális mozi vagy analóg Playstation2 hang lejátszást biztosít.

“A DeskTop Theater™ 5.1 volt az első olyan hangfalrendszer az iparágban, ami folyamatos, Dolby Digital 5.1-es házi mozi minőségű hang lejátszását biztosította a PC-DVD rendszereken és a PC-s játékokban.” mondja H.G. Tan, az Audio Product for Creative Technology Ltd. alelnöke. “A rendszert mostanra egy optikai SPDIF csatlakozással is továbbfejlesztettük, hogy a Sony Playstation 2-t is támogassa, aminek egyre növekszik a piaca, és ami a játékkonzolok új generációját jelenti.”

A Díjnyertes DeskTop Theater™ 5.1 és a DeskTop Theater™ DTT2500 mintájára, a Playworks 2500 beépített Dolby Digital dekóderrel, optikai és koaxiális SPDIF csatlakozással, 5 hangfallal és 1 mélynyomóval rendelkezik.

Amellett, hogy a Playstation 2-t is támogatja, a Playworks 2500 ideális megoldás más Pro Logic-os játékkonzolok esetében is. Továbbá a Playworks 2500 a többcsatornás PC platformhoz is jól passzol, mivel egyszerűen csak csatlakoztatni kell egy négycsatornás 3D hangkártyához, vagy a digitális DIN csatlakozón keresztül egy SoundBlaster Live! kártyához, hogy kristálytiszta digitális hangot kapjunk. Ára: 385 USA dollár.

Forrás: Virtual ZoneListázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások