Streamelésre is alkalmas a Razer új hangszórója

Streamelésre is alkalmas a Razer új hangszórója

2014. október 30. 07:07, Csütörtök
A Razer Leviathan 5.1 csatornás Dolby térhangzást biztosít a játékokhoz és filmekhez, a Bluetooth 4.0 révén pedig vezeték nélküli zene streamelésre is képes.

A Razer bemutatta a Raze Leviathan elite gamer és zenei soundbar hangsugárzót. A cég közleménye szerint a Leviathan dedikált mélynyomója révén mély, erőteljes basszusokra képes, így kiemelkedik a hasonló kategóriájú soundbar hangsugárzók közül, melyek nem képesek az alacsonyabb frekvenciák ilyen pontosságú visszaadására. A soundbar hangsugárzó négy hangszóróval (két 2,5 inches, szélessávú hangszóróval, és két 0,74 inches, magas sugárzóval/tweeterrel) rendelkezik, melyeket a térhangzású játékokhoz optimalizáltak. A bemenet típusától függetlenül (sztereó vagy többcsatornás audio, optikai bemeneten), a Dolby Digital a hangkártyáról, a konzolról, vagy a set-top box-ról érkező hangot virtuális térhangzásúvá alakítja.


Vezeték nélküli zene streaming módban problémamentesen kapcsolódik más Bluetooth-eszközökhöz az aptX technológia használatával. A 10 méteres hatótávolságnak köszönhetően a zene a kábelek jelentette kellemetlenségek nélkül élvezhető. A termék megjegyzi a nemrégiben párosított eszközöket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy érintéssel csatlakoztathassák eszközeiket. A csatlakozást a beépített NFC technológia teszi még gyorsabbá. A passzív mélynyomóval szerelt eszköz ajánlott fogyasztói ára 200 euró.

Listázás a fórumban