Egyedi lesz az FPS-mód miatt a PC-s GTA 5

Egyedi lesz az FPS-mód miatt a PC-s GTA 5

2014. november 6. 20:24, Csütörtök

A jelek szerint a Grand Theft Auto 5 új kiadása valóban érdemi újításokat tartalmaz majd.

A Grand Theft Auto 5 a tavalyi év egyik legnagyobb sikere és egyben legjobb játéka volt, mely sajnos akkor még csak az előző generációs konzolokra jelent meg. Természetesen az új generáció megjelenésével szinte egyértelmű volt, hogy új kiadást kap a program, de szerencsére PC-re is érkezik a "port". Az idézőjel nem véletlen, hiszen valódi újdonságokat tartalmaz a GTA 5.

A Rockstar Games tegnap ugyanis bejelentette, hogy a PC-re januárban, PS4-re és Xbox One-ra november 18-án érkező GTA 5 belső nézetben is játszható lesz és ezzel teljesen új dimenziók nyílnak meg a rajongók előtt. Ez ugyanis azt jelenti, hogy kapunk egy teljesen szabadon bejárható világot, melyet a saját szemszögünkből élvezhetünk. Minden járművet belső nézetben vezethetünk, a program nem vált át külső nézetre és ez nagy teljesítmény.


A próbaváltozatot kezünkbe véve automatikusan visszatérnek a tavalyi emlékek, ám az FPS-mód teljesen új játékot vetít elénk. A grafika természetesen pazar, ám mindent felülmúl az új perspektíva, ami még a legvérmesebb rajongókat is meglepheti. Egészen egyedi látvány, ha egy sárkényrepülővel repkedünk a város felett és közben forgolódunk jobbra-balra.

Többet nem is nagyon érdemes írni a programról, hiszen amint elérhető lesz a PC-s változat, i is kivesézzük a GTA 5-öt... ismét. Most már csak az a kérdés, hogy ismét minden rekordot megdönt a program vagy szimplán csak milliós eladásokat produkál és az új generáció első sikercímévé válik.

Listázás a fórumban