Válogasd össze a kedvenc zenéidet a tökéletes CD-re!

Válogasd össze a kedvenc zenéidet a tökéletes CD-re!

2000. március 29. 22:12, Szerda
Gondoltál már rá, hogy a kedvenc zeneszámaidat összegyűjtsd egy CD -re ? Most megteheted a csináld-magad rendszerrel.
Szerdán helyezték üzembe Londonban az új rendszert, amelynek segítségével a vásárlók 500 szám közül válogathatnak. Az Internetről letöltött számokból egy albumot összeválogatva, és 14 font (kb. 6000,- Ft) ellenében 10 perc alatt elkészítik a lemezt a kívánt tartalommal.
Az ötlet a Cube Music cégtől származik. A cég munkatársa, Fi Ryder elmondta, hogy az új rendszer nem veszélyezteti az albumok eladásait, viszont az eladások összességét növelheti. Az ötlet első megvalósítására egyébként Szöulban került sor még tavaly.
Elsősorban a tizenéveseket célozzák meg, akik szeretik a zenét a saját szájuk íze szerint alakítani. Mindig más és más számokat hallgatnak, és nem vesznek meg egy albumot, ha csak egy vagy két szám tetszik nekik - viszont most összeválogathatják a saját albumukat, ráadásul így a fiatalok törvényes úton jutnak hozzá a dalokhoz.
A dalokat rendszeresen cserélgetik, hogy a lista mindig aktuális maradjon. A rendszert üzemeltető programot a Liquid Audio Inc. biztosítja, egy kaliforniai cég.
A dalok Internetről egyébként letölthető dalok, a mostani megoldás így hiánypótló azok számára is, akik nem rendelkeznek eléréssel.


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások