Már készül a Grand Theft Auto 6?

Már készül a Grand Theft Auto 6?

2016. március 26. 21:34, Szombat

A Rockstar Games feltehetően már készíti a GTA sorozat következő részét, mely talán végre elhagyhatja az Egyesült Államokat.

A Rocstar Games háza táján ismét feltűnően nagy a csend és általában ilyenkor kezdődnek a találgatások arról, hogy éppen mit is készít a csapat. Alig pár hónapja még a Red Dead Redemption második részéről olvashattunk érdekes pletykákat, ma pedig már a Grand Theft Auto hatodik része van terítéken. A lentieket természetesen kéretik a helyén kezelni, hiszen az értesülések nem hivatalos forrásból származnak. Azonban az is tény, hogy a Fraghero pár hete már bedobta a köztudatba a Call of Duty: Ghosts 2-t (amit szintén nem erősítettek eddig meg) és ha azzal foglalkoztunk, akkor úgy korrekt, ha a GTA 6-tal is fogunk.

De először egy kis visszatekintés. Anno, mikor még a GTA: Vice City tarolta le az eladási listákat lehetett olvasni olyan híreket, hogy a csapat a következő részben elhagyja az Egyesült Államokat és Tokióba helyezi át a játék világát. A Take Two le is védette a GTA: Tokyo, GTA: Bogota de még a GTA: Sin City neveket is. Azonban miután a csapat elutazott a városba rá kellett jöjjön, hogy egy ilyen hatalmas város összefüggő úthálózatát nem lehet az akkori erőforrások igénybe vételével lemodellezni. Így a terv ugrott és mi is ugrunk pár évet előre, egészen a mostani hétig.A Fraghero értesülése alapján a Rockstar Games ugyanis már gőzerővel készíti a Grand Theft Auto 6-ot, melynek még nem választották ki a helyszínét. Eddig a hivatalos forrásra alapozó hír azonban természetesen a rajongói tippek alapján azonnal elindultak a találgatások arról, hogy most akkor visszatérnek a tokiói tervekhez vagy ismét az Államokban keresnek megfelelő helyszínt. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a GTA sorozat öt évente szokott visszatérni és még csak 3 év telt el az ötödik rész óta, szóval nem valószínű, hogy hamarosan számíthatunk valamilyen leleplezésre. Mindenesetre kíváncsian várjuk a show-t, hátha meglepődünk.

Listázás a fórumban