iMac színváltás

iMac színváltás

2000. július 21. 10:53, Péntek
Steve Jobs és a Machintosh rajongók biztosan szeretni fogják az új iMac színeket, de az alkatrészgyártók biztosan nem fogadják kitörő örömmel, mivel az USB hubokat, CD-ROM-okat, szóval minden kiegészítőt is az új design-hoz kell alakítaniuk.


Az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs tegnap mutatta be az új iMac színeket: indigó, rubin, hó és növényzöld, ezek fogják felváltani a mostani gyümölcsszinű gépeket. Persze ez a beszállítoknak nem nagy öröm, mivel 30-60 napos fejlesztésnek néznek elébe, és a régi termékekből is sok van még raktáron.

Jobs beszédében kiemelte az új színek szépségét, például a sötétzöld "Sage"-et, amit a smaragdhoz hasonlított.

A beszállítók részéről Laura Kirkpatrick, a Pele Enterprises alelnöke megjegyezte, hogy "amennyiben minden hat hónapban új termékeket mutatnak be a Macworld-ön, akkor számunkra a fejlesztések "túl sok" befektetést fognak igényelni. Kis válallat vagyunk." Továbbá közölte azt is, hogy az iMac szineihez illeszkedő CD házakat és hangszorókat gyártó cégük megpróbál új piacok felé elmozdulni.

A designváltás problémákat okozhat a régi vásárlóknak is, akik gépüket újabb, technikailag fejlettebb kiegészítőkkel akarják felszerelni, de azok színei nem fognak passzolni számíógépükhöz.
"Ugyan több millió iMac felhasználó van, de ha a színek a jövőben is ilyen gyorsan változnak, nem fogunk csak az Apple részére külön részleget fenntartani" - nyilatkozta Melody Saffery, a kaliforniai Belkin Components termékmenedzsere.

Néhány kép a Macworld kiállításról:

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások