Jövőre robban a Sony PSVR

Jövőre robban a Sony PSVR

2017. december 10. 22:07, Vasárnap
A Sony a Playstation Expericence 2017-es rendezvényén felvázolta, milyen játékokkal támogatja majd a PSVR rendszert jövőre. Senki nem panaszkodhat.

Miközben a Microsoft leállította a Kinect gyártását, a Sony a saját kis virtuális eszközét folyamatosan támogatja és láthatóan tanulva a redmondi cég hibájából, nem próbálja mindenhova beerőltetni a gépet. Az idei PlayStation Experience konferencián be is mutatta a cég, milyen alkotásokkal támogatja majd meg jövőre a saját eszközét. Senkinek nem lehet oka majd panaszra, elég széles skálán mozog a felhozatal.

Az első projekt, ami bemutatkozott az a 2015-ben már bejelentett Golem, ami megkapta hivatalos megjelenési dátumát: a Sony közleménye szerint március 13-tól lesz beszerezhető a Highwire Games alkotása. A Rick and Morty: Virtual Rick-ality nem új termék, a program HTC Vive és Oculus Rift eszközökkel játszható, szóval van már kialakult vélemény a címről és ezek alapján egy mókás kis kalandot kapnak a sorozat rajongói. A Shooty Fruity pedig egy elég őrült játék lesz, melyben a munkahelyünkön kell rendesen dolgozni és közben mutáns gyümölcsöktől megvédeni a helyet.


Január 16-án érkezik az Anamorphine, melyben egy igazi pszichológiai utazást tehetünk majd. A sztori szerint ugyanis hősünk, Tyler éppen élete legrosszabb időszakát éli és nekünk az emlékeit felkutatva kell tisztázni mi is történt és mi vezetett a depresszióhoz. A Knockout League már jóval könnyedebb darab, hiszen egy ökölvívó játékról beszélünk, ahol egyetlen feladatunk a velünk szemben álló, egyedi harcmodorral rendelkező illető elverése. A Gungrave nem ismeretlen a Sony rajongói előtt, hiszen 2002-ben már elérhető volt PS2-re, most azonban a VR-változattal próbál újból szerencsét a kiadó. Jó kis lövöldének tűnik, meglátjuk milyen lesz a végeredmény.


A The Persistence egy izgalmas kis sci-fi horrornak tűnik, melyben egy szétrobbanó csillag hatásai elől kell elmenekülni, miközben az űrhajó fedélzeti számítógépe is megkergül. A Vacation Simulator pont azt nyújtja, amit a címe is mond: nyaralhatunk. Kis ostobaság, de az Owlchemy csapatától ezt megszokhattuk. Végül pedig a Killing Floor: Incursion is megmutatta magát, mely a már ismert franchise berkeiben játszódó új akciójáték lesz. Nagyjából ennyi, de természetesen év közben is lesznek új leleplezések és bejelentések, így egészen jó éve lehet a PSVR tulajoknak.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások