Már szállítják az NHL 2001-et

Már szállítják az NHL 2001-et

2000. szeptember 29. 05:24, Péntek
Az Electronic Arts már megkezdte népszerű NHL sorozata legújabb darabjának szállítását, mely számos újdonságot tartogat a játékosoknak.

A játék 30 NHL csapatot tartalmaz, többek között a Colombus Blue Jacket-et és a Minnesota Wild-ot, illetve a 20 legjobb nemzetközi csapatot. Az NHL 2001-ben több játékmód közül is választhatunk. Ezek a Quick Game, a Season Play, a Career Mode, a Playoffs, a Shootout és a Tournament.

Az NHL 2001 Playstation-ös verziójában egy további újdonság az NHL Challenge. Ebben a módban a játékosok úgy szerezhetnek bónusz pontokat, hogy elvégzik az adott szinthez tartozó feladatokat. Minnél magasabb szintet teljesítünk, annál több pontot kapunk. Ezeket a pontokat aztán a játékosaink fejlesztésére használhatjuk, javíthatunk például sebességükön vagy erősíthetjük lövéseiket. A felhasználó az összes elvégzett feladatot kimentheti egy memóriakártyára.

A játékosok saját csapatot is összeállíthatnak a Create-A-Team opcióval (csak PC-n). Saját logót, mezt, városnevet és arcokat lehet választani a csapatnak, ez utóbbit az EA Face in the Game technológiájával. A Face in the Game-nek köszönhetően a játékos egy bedigitalizált arcképet helyezhet a hokijátékos fejére.

A PC-s verzió online Internetes játékot is támogat az EA.COM-on keresztül. Maximum nyolc játékos állhat össze, hogy összemérjék erejüket a világ másik felén élő játékosokkal. A fórumokon ezután gratulálhatnak egymásnak és megbeszélhetik a következő mérkőzést. A PC-s verzióban számos beállítást tud a játékos kedvére megváltoztatni. A Customize Gameplay opcióban a játékosok beállíthatják a sebességet, a pontozást, az ellenőrzést, a lövést, a verekedést és sok minden mást.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások