Augusztusban folytatódik a legjobb Stephen King-tévésorozat

Augusztusban folytatódik a legjobb Stephen King-tévésorozat

2018. április 17. 15:57, Kedd
Augusztus 22-én érkezik a Mr. Mercedes második szezonja,

Azt valószínűleg senki sem vitatja, hogy a tavalyi Stephen King-sorozatok közül a Mr. Mercedes volt a legjobb, de az is nyugodt szívvel kijelenthető, hogy David E. Kelley adaptációja a 2017-es év legjobb új sorozatai között is ott volt. Most kiderült, hogy a második szezon augusztus 22-én érkezik az Audience Network műsorára.

A 10 részes évadról azt még egyelőre nem tudni, hogy követni fogja-e a regényeket, ugyanis a Brenadan Gleeson által alakított Bill Hodges az Aki kapja, marja (Finders Keepers), illetve az Agykontroll (End of Watch) című regényekben is szerepelt.

Az Aki kapja, marja hivatalos magyar tartalma a következő: "A Mr. Mercedes-ben bemutatkozó hősök eklektikus hármasának főszereplésével itt a mesteri, lélegzetelállító folytatás egy olvasóról, aki túlzásba viszi a rögeszmés rajongást egy emberkerülő íróért.
Ébresztő, géniusz! így kezdődik Stephen King letehetetlen új regénye egy bosszúvágyó olvasóról. Az ébresztő John Rothsteinnek, az ikonikus írózseninek szól, aki megteremtette az imádott és világhírű Jimmy Goldot, de többé már nem publikál. Morris Bellamy pedig őrjöng, nemcsak Rothstein hallgatása miatt, hanem azért is, mert a nonkonformista Jimmy Gold eladta magát a karrierért a reklámszakmában. Morris megöli Rothsteint, és igen, a pénzt is kipakolja a széfjéből, de az igazi kincset azok a noteszok jelentik, amelyekben lehet még legalább egy Gold-regény.
Alighogy elrejti a pénzt és a noteszokat, Morrist nemi erőszakért bevágják egy szigorított fegyházba. Évtizedekkel később egy Peter Saubers nevű kamasz, akinek az apja súlyosan megsérült a Mr. Mercedes-merényletben, megtalálja a kincset, úgyhogy a Bill Hodges-féle csapatnak most Pete-et és családját kell megvédenie az egyre eszelősebb és vérszomjasabb Morristól, aki harmincöt év után kiszabadult, és követeli vissza a noteszait meg a pénzét.
King a Tortúra óta nem foglalkozott az olvasóval, aki addig bálványozza az írót, amíg baj nem lesz belőle. A becsületes megtaláló nemcsak vérfagyasztó, bravúros krimi, de azt is bemutatja, hogyan formálja az irodalom az életet jól vagy rosszul, most és mindörökké.
"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások