Most már biztos, hogy elkészül a várva várt vámpíros sorozat, az Átjáró

Most már biztos, hogy elkészül a várva várt vámpíros sorozat, az Átjáró

2018. május 10. 05:22, Csütörtök
Sorozat lesz a Passage-ből.

Második nekifutásra siker koronázta az erőfeszítéseket, hiszen az amerikai Fox csatorna berendelte sorozatnak Liz Heldens forgatókönyve alapján a The Passage című pilotot. A széria Justin Cronin regényeinek az adaptációja, mely könyvsorozat eddigi kötetei itthon A szabadulás – Hol leszel, amikor kialszanak a fények?, illetve A Tizenkettek címmel jelentek meg. Egy karakterközpontú összeesküvéses thrillerként induló sztoriról van szó, ami posztapokaliptikus sagává változik. Az évszázadon át nyúló történet középpontjában egy fiatal lány lesz, aki az emberiség megmentésének kulcsa. A

Érdekesség, hogy miután 2017-ben semmi nem lett a projektből, a pilothoz újabb részleteket forgatnak majd, miközben kidobnak három karakter belőle: Alicia Donadioét, Peter Jaxonét és Sarah Fisherét, és emiatt a sztori is teljesen más lesz, nem feltétlenül fogja követni az alapul szolgáló könyvét.

A hazai kiadás fülszövege alapján nagyjából be lehet lőni, hogy mi az eredeti sztori: "Rákbeteg felesége halála után dr. Lear, az özvegy tudós elkezdi kutatni a hosszú élet titkát, a betegségek és az öregedés ellenszerét. A hamarosan a hadsereg felügyelete alá kerülő kísérletsorozat eredményeként azonban a 12 kísérleti alany - minden emberi vonását elvesztve - félelmetes, gyilkos lénnyé alakul át. A kutatás utolsó fázisában a tudósnak szüksége van egy hatéves kislányra is, akit szintén beoltanak a kiszámíthatatlan hatású vírussal. Annak ellenére, hogy a Colorado-hegységbeli kísérleti telepet kommandósok őrzik, a kísérleti alanyok, azaz a "fertőzöttek" kiszabadulnak. Senki és semmi nem állíthatja meg őket, a fertőzés egyre terjed, s mind több ember válik hozzájuk hasonló vérszomjas szörnyeteggé."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások