Motorola Mobil Iroda

Motorola Mobil Iroda

2000. november 17. 00:54, Péntek
A maroktelefonok számára szoftvereket fejlesztő Entellect Solutions megállapodott a mobilkészülékeket gyártó óriáscéggel, a Motorola-val. A megállapodás szerint a Motorola minden WAP kapcsolat kiépítésére képes mobiltelefonjához mellékeli az Entellect Solutions Mobile Office nevű termékét.

Eleinte a Motorola és az Entellect azért fog együttműködni, hogy a nagyfelhasználókat lássák el az Entellect Mobile Office termékével és Motorola WAP telefonokkal.

Mobile Office egy olyan szoftvertermék, melynek köszönhetően bármikor, bárhonnan hozzáférhetünk belső hálózatokhoz, így az MS Outlook és az Exchange Szerverekhez is. Ha rendelkezünk a programmal, akkor mobiltelefonunkra letölthetjük e-mail üzeneteinket, megtekinthetjük a naptárat, a határidőnaplót, a címjegyzéket, a jegyzeteket, a teendőink listáját, stb. A Motorola jelenleg az egyetlen olyan cég, amely szabadon forgalmazhatja a Mobile Office programot.

"A közeljövőben, a Motorola céggel kötött együttműködésnek köszönhetően olyan kliensprogramokat is kifejlesztünk, melyek segítségével a tulajdonosok úgy férhetnek hozzá fontos adatokhoz, hogy bármilyen infravörös vagy kábeles adatkapcsolatot kellene kialakítaniuk a forrással. Mindent letölthetnek a Motorola telefonjaikra." - nyilatkozta Justin Martin az Entellect Solutions-től.

Az Entellect Solutions Mobile Office programja már jól vizsgázott, hiszen Telstra vállalkozás 1500 alkalmazottja a szoftvernek köszönhetően bármikor kapcsolatba léphet munkahelyével, a belső hálózattal.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban