DVD-s tartalom a CD-R lemezen

DVD-s tartalom a CD-R lemezen

2000. november 21. 23:24, Kedd
A Sonic bejelentette a legújabb MyDVD nevű szoftverét, amely segítségével lehetőség nyílik a DVD-s tartalom olcsó, CD-R lemezen történő rögzítésére.

A Sonic a világ egyik vezető DVD alkalmazásfejlesztő cége. Ennek megfelelően az új szoftvere is kiváló minőséget képvisel. A MyDVD segítségével könnyen lehet például digitális, interaktív emlékalbumokat készíteni, amelyek tartalmazhatnak videókat, képeket, zenéket. Így a szülinapi bulik, sportesemények, nyaralások, stb. már digitális formában is megőrizhetők.

A MyDVD a cég híres DVDit nevű alkalmazására épül, amely kifejezetten a professzionális DVD technológiákhoz és eljárásokhoz készült. A MyDVD-t úgy fejlesztették ki, hogy azt minden felhasználó könnyen és gyorsan tudja használni. Egy fogd és vidd felülettel rendelkezik, ezért a rögzíteni kívánt videókat és képeket szinte csak ki kell választani.

Ezenkívül lehetőség van beépített nézegető használatára is. Természetesen szükség van egy CD-író meghajtóra, ahhoz hogy az otthoni videók publikálhatók legyenek. A MyDVD minden megírt CD-re elhelyez egy nézegetőt, amely segítségével a hagyományos CD-ROM és DVD-ROM meghajtókon is lejátszhatók az új szoftverrel készült CD-k.

Természetesen a kisebb kapacitásból adódóan ez esetben nincs lehetőség több órás filmek rögzítésére, hanem a felhasználó rövidebb klipekből tudja elkészíteni a saját lemezét.A MyDVD kompatibilis a Windows 98/98SE/Millennium és a Windows NT/2000 operációs rendszerekkel. Az új szoftver ára 99 dollár.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások