Adobe Premiere 6.0

Adobe Premiere 6.0

2000. december 12. 09:21, Kedd
Az Adobe Systems ma bemutatta az Adobe Premiere szoftverének legújabb, 6.0-ás verzióját, amellyel gyorsan és egyszerűen lehet videókat Interneten keresztül közzétenni.Az Adobe Premiere 6.0 nagyon felhasználóbarát lehetőségeket biztosít a digitalizált videók számítógépen történő szerkesztésére, majd azok Weben történő megjelenítésére. A program nagyon sokoldalúan használható, hiszen számos népszerű formátumot támogat. Kompatibilis a RealNetworks RealMedia, a Microsoft WindowsMedia és az Apple QuickTime formátumokkal is.

A Premiere 6.0 szinte az összes új digitális videokamerával képes együttműködni. A fejlesztők a felhasználói felületetet igyekeztek a lehető legoptimálisabban kialakítani. Mindent komponenst részletesen kidolgoztak, és természetesen biztosították a testreszabási lehetőségeket. A felhasználó mindent eszköz oda helyez el, ahol azokat a legkényelmesebben eléri.

Új, professzionális szerkesztő funkciókat és eszközöket is beleépítettek a szoftverbe. A Premiere 6.0 egyik nagy előnye, hogy az eddig ismert verzióknál jóval hatékonyabban képes együttműködni a többi Adobe alkalmazással, így például az Adobe After Effects, Adobe Photoshop és Adobe GoLive szoftverekkel is. A Premiere 6.0-val tulajdonképpen egy lépésben lehet exportálni az elkészült videó anyagokat a legnépszerűbb Webes videó formátumokban. A Save for Web funkció segítségével hatékonyan lehet optimalizálni az Internetről való videó letöltés sebességét.

Az új Adobe szoftver egy másik jelentős újdonsága a professzionális hangkeverő alkalmazás. A Premiere 6.0 kompatibilis a Windows 98/ME, a Windows 2000 és a Macintosh OS 9.0.4 operációs rendszerekkel. A szállítása 2001 első negyedévében kezdődik majd el. A teljes verzió 549 dollárba (165000Ft-ba), míg az upgrade verzió 149 dollárba (45000Ft-ba) fog kerülni.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások