Tinder: jönnek a videórandik

Tinder: jönnek a videórandik

2020. május 7. 16:34, Csütörtök
Ezzel reagálnak a vírushelyzetre és annak következményeire.

A Tinder, amely az egyik legnépszerűbb mobilos randiapp, nem túl gyakran szerepel lapunk hasábjain, viszont legutóbb arról számolhattunk be a cég kapcsán, hogy eladták a felhasználók adatait, amire ők úgy reagáltak, hogy mindezt a törvények betartása mellett, és kizárólag a platform működőképességének fenntartása érdekében teszik. Most új funkciókról jelentek meg részletek, amelyek egy része érdekesnek ígérkezik.

Először külsős források adták hírül, hogy hamarosan befutnak a videórandik, vagyis az élő, (egyelőre) kétszemélyes beszélgetések funkciója, amely eddig nem volt választható opció. Ezt nem sokkal később maga a vállalat, a Match Group, is megerősítette, az információ pedig a negyedéves jelentésükben is felbukkant, így a jelek szerint kiemelt funkcióról van szó, amely rövid időn belül megérkezhet. Mindez logikus lépésnek tűnik, tekintettel a jelenlegi helyzetre, hiszen a COVID-19 terjedése, valamint az ennek következtében meghozott intézkedések miatt a társadalom jó része amúgy is az online világba szorult vissza, ezzel pedig még inkább megugrott az internetes szolgáltatások súlya és jelentősége.

A pénzügyi jelentésben megjelenő információk szerint nem is kell nagyon sokáig várnunk a fontos újításra, ez ugyanis az illetékesek magyarázata szerint már a második, vagyis a jelenleg zajló negyedévben megjelenik, ezt követően tehát gyakorlatilag mindenki részt vehet majd az élő beszélgetésekben. Érdemes azonban ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy a Tinder hivatalos menetrendje számos egyéb újítást és kiegészítést tartalmaz, a vírus visszaszorulása esetén pedig viszonylag gyorsan változhatnak a prioritások, vagyis az is elképzelhető, hogy a videochat funkciója, annak implementálása némileg visszaesik majd a fontossági sorrendben – ehhez azonban az kellene, hogy a korlátozások nagy részét mindenhol feloldják, mégpedig az elkövetkező hetekben.

Amint a funkció elérhetővé válik, erről minden bizonnyal minden aktív felhasználó értesül majd, nyilván a telepített alkalmazáson keresztül.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások